20 Temmuz 2008 Pazar

Barış dayı: yazı:3, sayfa: belli değil

Böyle sıkıcı mı olacak ne! Arada bulmaca felan mı versek. Tam kafa gittiği an bulmacayı çözer. Gerçi kaç yaşında verilecek bu da kararlaştırılmalı bir an önce. Şimdi sudoku veririz olmaz. Yaşa göre bulmaca lazım. Bence 18+ da verilmeli. Zaten o zamana kadar ben bile bir şiir yazarım, siz de burdaki şiirleri kitaplaştırıp satarsınız.

Bir de buraya cinsiyeti erkek yazdık, şimdi kız olursa sonra bunları okuduğunda gücenmesin? Az kaldı erkek olacakmışım yaa deyip bunalıma felan girer allah korusun.

2 yorum:

Hürücan dedi ki...

Tabii dayın için sırf yazıdan oluşan bir kitap işkence niteliği taşıdığından araya bulmaca sıkıştıralım istiyor.

Barışçığım sen merak etme babası bol bol görselle süsler gerekirse. Bu durumda isterse kitabın sadece resimlerine bakıp geçebilir. :) Aslında senin ilkokul sıralarında yazdığın kompozisyonu koyabiliriz eğlencelik olarak. Hani şu "Atatürk olmasaydı tüm dünya bizimle alay geçerdi" diye başlayan hahaha.

Hürücan dedi ki...

Cinsiyet konusuna gelince Barış haklı. Biraz erken muştuladık cinsiyetini. Ne yapalım ki annenin alamet-i farikası işte bu aceleciliği...

Ben yine de kız olursan, dayın gibi "az kalsın erkek olacakmışım" diye hayıflanacağını sanmam. Her iki durumda da keyfini çıkarırsın cinsiyetinin. Günümüz kadınlarının artık "ah anam beni erkek doğuraydı" serzenişi yok. En azından benim için durum böyle. Ee başka türlü olsaydı babana aşık olmak için gay olmam gerekirdi. Ki bu toplumda maalesef asıl zor olan bu.