11 Temmuz 2008 Cuma

büyüdün mü sen bıdık : )

sevgili annesinin biriciği tatlı bebek, nasılsın? henüz tanışamadık ama bu ara çok hızlı büyüdüğüne hiç şüphem yok. annengilin karnı öne doğru iyiden iyiye büyümeye başladı. görsen bir de güzelleşti ki. zaten çok güzel bir yüzü var ama bu aralar işteki onca sıkıntısına rağmen her sabah onu daha da aydınlık görüyoruz. senin aydınlığın da vuruyor tabii; senden aydınlık ne olabilir ki zaten hayatta. sen ve çağdaşların. en masum, en güzelimiz. bizim oralarda karnı öne doğru büyüyen, hamileliği sırasında bir kat daha güzelleşen kadınların oğlan çocukları olacağı söylenir. eğer doğruysa sevgili fıratçığın minik parmaklarından öperim. yok, benim şu son bir haftadır gibi hissettiğim gibiyse sevgili idilin minik burnundan öperim.

her halinizle güzelsiniz ah siz bebecikler. beşiğinizde ilk dönüş hareketlerini gerçekleştirmeye çalışırken canhıraş. ve de bir o yana bir bu yana sallanıp oturmaya çalışırken devrilmeden anacıkla babacığın arasına. üç tekerlekli bisiklet hızında ve tatlılığında emeklemeniz, pamuk şekeri misali ilk kelimeniz, ayakları yerden kesen ilk adımlarınız ve de varlığınız. inişlerimiz ve çıkışlarımıza rağmen bizi bir gülücüğünüzle bulutlara taşıyan kıymetli varlığınız...

özken bebek, şu an bana 5 adım uzaktasın. bu mutluluk bile ne güzel. bak işte neleri kadirsin daha şimdiden; hem belli mi olur bir gün dünyayı güzelliğe saracak bir makine yaparsın : )

başak ablan çalışsın şimdi. hoşçakal...

3 yorum:

Hürücan dedi ki...

Basakcıgım duygulandırdın beni yazdıklarınla...

Yalniz burada yazman yetmez sonradan bebeğin sanatsal fotograflarını çekmeni de isteriz. Balık gözlü fotolar. :)

cemal dedi ki...

basakcigim, özken bebege seslenisin cok sicak, icimi ısıttı. icim isininca da yan etkisini gorurum gozlerimde islaklik olarak.

sana buradan soz veriyorum, kiz olursa utuye, erkek olursa pazar alisverisinde posetlerini tasimaya gonderecegim.

Başak Çaka dedi ki...

pek değerli canana&cemalbaba,

o saglikli, mutlu olsun; ütüsü de yapılır, pazardan koshelva da alınır kendisine : ) sizden tek ricam yumuk yumuk bir özken bebektir; pek severim öylesini : D